SULJE VALIKKO

avaa valikko

Etusivu > AMMATTIKIRJAT > Kasvintuotanto

Johtaminen ja talous Kasvintuotanto Kotieläintuotanto Hevostalous Palvelumuotoilu Kaikki ammattikirjat



ProAgria Keskusten Liitto
Sivumäärä: 100 sivua
Asu: Kovakantinen kirja
Painos: 1. painos
Julkaisuvuosi: 2010 (lisätietoa)
Kieli: Suomi
Tuotesarja: Tieto tuottamaan
Rehukustannukset ovat merkittävä kustannuserä kotieläintiloilla. Kannattavuutta voidaan parantaa tehostamalla nurmirehujen tuotantoa sekä pienentämällä ostorehu- ja konekustannuksia. Nurmirehujen tuotanto ja käyttö -kirja kertoo nurmirehujen ominaisuuksista ja laatuvaatimuksista eri eläinryhmien erityisesti lypsylehmien ruokinnassa. Julkaisussa kuvataan nurmen kasvuun ja kehitykseen vaikuttavia tekijöitä ja siinä on uutta tietoa nurmikasvien versotyyppien merkityksestä rehun laatuun. Kirja kertoo nurmisadon määrään ja laatuun vaikuttavista viljelyteknisistä menetelmistä kuten perustamistavoista lannoituksesta täydennyskylvöstä ja kasvinsuojelusta. Ravinteista erityisesti maan reservikaliumin merkitys on nostettu esille nurmirehun optimaalisen kaliumpitoisuuden takaamiseksi. Julkaisu kuvaa myös eri nurmikasvilajien ominaisuuksia ja siemenseosvaihtoehtoja sekä antaa tietoa uusista menetelmistä kuten palkokasvien lisäämisestä vihanta- tai kokoviljasäilörehuun. Kirjaan on koottu perusteelliset ohjeet säilörehun korjuuseen ja säilöntään mikä takaa laadukkaan ja puhtaan rehun ruokintapöydälle asti.Kirjassa esitellään lisäksi mielenkiintoisia esimerkkejä maatilojen nurmirehujen tuotannosta.

E-kirja saatavilla ellibs.com

Tuotetta lisätty
ostoskoriin kpl
Siirry koriin
LISÄÄ OSTOSKORIIN
Tilaustuote | Arvioimme, että tuote lähetetään meiltä noin 2-3 arkipäivässä
Sisäänkirjautuminen
Sisäänkirjautuminen
Rekisteröityminen
Oma tili
Omat tiedot
Omat tilaukset
Omat laskut
Asiakaspalvelu
Asiakaspalvelu
Yhteystiedot
Toimitusehdot