Toimitustavat

Toimitamme tuotteet pienlähetyksenä tai pakettilähetyksenä. Pakettikokoiselle tilaukselle on valittavissa myös Postin lisäpalveluita.

Pienlähetys

Toimitamme kaikki postiluukkuun mahtuvat toimitukset pienlähetyksenä. Pienlähetyksenä saatetaan lähettää myös toimitukset tai osatoimitukset, joille on tilausta tehtäessä valittu pakettilähetys, mutta jotka paketointivaiheessa huomataan mahtuvan pienlähetyksen mittoihin. Pienlähetyksellä ei ole seurantatunnusta.

Postin pakettiautomaatti

Voit noutaa tilaamasi tuotteet valitsemastasi Postin pakettiautomaatista. Sinulle ilmoitetaan tekstiviestillä paketin saapumisesta ja voit noutaa lähetyksesi automaatista heti. Lähetyksen kulkua voit seurata lähetystunnuksella. Toimitus tai osatoimitus voidaan lähettää myös kirjeenä mikäli pakkausvaiheessa huomataan toimituksen mahtuvan kirjekokoon.

Matkahuollon noutopiste

Toimitamme pakettikoon tilaukset Matkahuollon Lähellä-pakettina haluamaasi Matkahuollon noutopisteeseen. Matkahuollon Lähellä-paketeille voi valita haluamansa noutopisteen esimerkiksi kodin tai työpaikan läheltä. Matkahuollon noutopisteestä voit noutaa pakettisi silloin, kun sinulle parhaiten sopii. Toimitus tai osatoimitus voidaan lähettää myös kirjeenä mikäli pakkausvaiheessa huomataan toimituksen mahtuvan kirjekokoon.

Postin pakettivaihtoehdot

Toimitus lähimpään postiin (postipaketti) ja lisämaksusta on valittavissa myös muita postin pakettipalveluita. Toimitus tai osatoimitus saatetaan lähettää myös pienlähetyksenä, mikäli pakkausvaiheessa huomataan toimituksen mahtuvan pienlähetyksen mittoihin (pienlähetys vastaa toimitusnopeudeltaan Ovelle aamulla -palvelua).

Ovelle aamulla
Jaetaan kotiin klo 09:00 mennessä (tarkista Postinsivulta onko aamujakelu mahdollinen alueellasi. Lähettävä postinumero on 00150).

Ovelle-paketti
Jaetaan toimitusosoitteeseen klo 14:00 mennessä.

Postipaketti
Toimitetaan lähimpään postiin klo 16:00 mennessä.

Maksulliset lisäpalvelut

Kaikki lähetykset toimitetaan Postin julkaisemien toimitusehtojen mukaisesti. Maksullisista lisäpalveluista aiheutuneita kuluja ei palauteta tilauksen peruuntuessa asiakkaasta riippuvista syistä.